Naissa Cosmetics

Zaboravite na suvu i ispucalu kožu

Naissa sapuni napravljeni su od prirodnih sastojaka, sa bazom od kozjeg mleka. Kozje mleko svojim sastojcima nežno čisti Vašu kožu, dok ostali sastojci sapuna omogućavaju dodatne pogodnosti svakog sapuna.

„Do skoro meni je bilo važno da sapun samo lepo miriše, ali nisam imala pojma šta ja to radim svojoj koži kada koristim sapun koji za to nije namenjen. Detox Clean sapun je pomogao u čišćenju mog lica od duvanskog dima kome sam često izložena.“ – @andjela_mimi 

Naissa Cosmetics sapuni sa kozjim mlekom su potpuno prirodni preparati domaće proizvodnje. Nastali su iz ideje i potrebe da se vratimo prirodi od koje nas je moderan način života udaljio. 

Ostavite nam kontakt podatke, zajedno sa Vašim mestom boravka, i u narednih 12 časova ćete dobiti spisak apoteka u Vašem gradu gde možete kupiti Naissa sapune.

Detox drop

Detox Clean - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Sposobnost zeolita da sakuplja i neutrališe teške metale i druge toksične materije čini ga primamljivim nosiocem brojnih benefita za kožu.

Peeling sapun - prirodan, ručno izdrađen

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Kukuruzni griz nežno otklanja mrtvi epitel, otvara pore i čisti mitisere.

Kamilica & Kozje mleko - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Kamilica je jedna od najpoznatijih biljaka za negu kože. Poseduje protivupalna, antifungalna i antiseptička svojstva. Smatra se hipoalergenom. Ova biljka takođe deluje na razne kožne probleme poput dermatitisa i alergija, poseduje velike količine antioksidansa.

Lavanda & Kozje mleko - prirodni, ručno izdrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Lavanda ima izrazita antimikrobna svojstva i zbog toga pomaže kod različitih kožnih bolesti, poput ekcema, plikova, pečata, crvenila i drugih problema na telu. Osim što veoma pomaže kada želimo da pobedimo anksioznost i nesanicu, lavanda će očistiti kožu i ukoniti sve nečistoće koje se svakodnevno nakupljaju.

Med & Kozje mleko - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja i med koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje.

Neven & Kozje mleko - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Nevenovo ulje poseduje snažno protivupalno dejstvo - to ujedno znači da će biti vrlo efikasno u tretiranju osipa, akni, bubuljica itd. Neven ubrzava zarastanje, umiruje iritaciju i smanjuje svrab. Koristi se i za istegnute mišiće i modrice, pošto smanjuje otok i upalu.

Ostavite nam kontakt podatke, zajedno sa Vašim mestom boravka, i u narednih 12 časova ćete dobiti spisak apoteka u Vašem gradu gde možete kupiti Naissa sapune.