Naissa Cosmetics

Detox

Detox Clean - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Sposobnost zeolita da sakuplja i neutrališe teške metale i druge toksične materije čini ga primamljivim nosiocem brojnih benefita za kožu.

Peeling sapun - prirodan, ručno izdrađen

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Kukuruzni griz nežno otklanja mrtvi epitel, otvara pore i čisti mitisere.

Peeling
Med

Med & Kozje mleko - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja i med koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje.

Lavanda & Kozje mleko - prirodni, ručno izdrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Lavanda ima izrazita antimikrobna svojstva i zbog toga pomaže kod različitih kožnih bolesti, poput ekcema, plikova, pečata, crvenila i drugih problema na telu. Osim što veoma pomaže kada želimo da pobedimo anksioznost i nesanicu, lavanda će očistiti kožu i ukoniti sve nečistoće koje se svakodnevno nakupljaju.

Lavanda
Kamilica

Kamilica & Kozje mleko - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Kamilica je jedna od najpoznatijih biljaka za negu kože. Poseduje protivupalna, antifungalna i antiseptička svojstva. Smatra se hipoalergenom. Ova biljka takođe deluje na razne kožne probleme poput dermatitisa i alergija, poseduje velike količine antioksidansa.

Neven & Kozje mleko - prirodni, ručno izrađen sapun

Kozje mleko je bogato vitaminima A, E, B6 i B12 i ponaša se kao prirodni omekšivač kože dajući joj vlažnost i smirujući je. Glicerinska baza samog sapuna čini kožu elasičnijom a prirodna ulja koji prate bazu obiluju vitaminima A, D, E i K. Sadrže i minerale kalcijum i gvožđe, Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama koji hrane kožu, ubrzavaju njenu regeneraciju i usporavaju starenje. Nevenovo ulje poseduje snažno protivupalno dejstvo - to ujedno znači da će biti vrlo efikasno u tretiranju osipa, akni, bubuljica itd. Neven ubrzava zarastanje, umiruje iritaciju i smanjuje svrab. Koristi se i za istegnute mišiće i modrice, pošto smanjuje otok i upalu.

Neven

Naissa Cosmetics sapune možete pronaći isključivo u apotekama